Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all Songtekst: honey peeps

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all - honey peeps ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van honey peeps? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals honey peeps .

Origineel

Lyrics And Music By Chad Price I Woke Up To See Somebody Staring At Me Through The Window I Knew It Was You That's How We First Met I Was Watching You Undress I Winked At You And You Threw A Shoe Called The Police Honey Please Don't Do This To Me I Wanna Ask You Out For Saturday Night If You Bail Me Out I Know We Can Work It Out I Picked You Cause I Knew That It Felt Right You Dropped The Charges Then You Drove Me Home That's When I Knew We Were Alone I Did My Best To Thank You Gave Me Your Name And Number And Said We Have A Date To Pick You Up And Don't Be Late Angeline 264-5783 The Big House On The Corner That Looks Like A Tangerine Great Big Windows Easy To See In I Took My Chance And Moved In I Turned On All My Charm I Put My Arms Around You Explained The Way I Met You How I Never Meant To Hurt You But I Couldn't Turn Down My First Date Since I Moved To Town Said You Shouldn't Be Staring At Me Like That We Went Out For A Year One Day Her Smile Turned To Tears Said We Can't Go On I've Met Somebody New The Same Way I Met You Yeah And He Nailed Me With His Charm Honey Please Don't Do This To Me Stick Around I Think That We Can Work It Out I Still Look In Your Window When I Pass Your House Maybe What We Had Was Never Meant To Last Maybe What We Had Was Never Meant To Last I Still Look In Your Window When I Pass Your House

 

Vertaling

Lyrics and Music by Chad Price I Woke Up To See Somebody Staring At Me Through The Window I Knew It Was You That's How We First Meet I Was watching You Undress I Winked At You And You Throw A Shoe Called The Police Honey Please Don't Do this To Me I Wanna Ask You Out For Saturday Night If Als je me op borgtocht vrij krijgt, weet ik dat we eruit kunnen komen. Ik koos jou omdat ik wist dat het goed voelde. Je liet de aanklacht vallen en reed me naar huis. Toen wist ik dat we alleen waren. Ik deed mijn best om je te bedanken. Ze gaf me je naam en nummer en zei dat we een datum hadden om je op te pikken en niet te laat te komen.5783 Het grote huis op de hoek dat eruit ziet als een mandarijn grote ramen gemakkelijk om in te kijken ik nam mijn kans en ging naar binnen ik zette al mijn charme aan ik sloeg mijn armen om je heen ik legde uit hoe ik je ontmoette ik wilde je nooit kwetsen maar ik kon mijn eerste date niet afslaan sinds ik naar de stad verhuisde zei je moet niet zo naar me staren we gingen uit voor een jaar op een dag haar glimlach Ze zei dat we niet verder konden. Ik heb een nieuw iemand ontmoet op dezelfde manier als ik jou heb ontmoet. Ja, en hij heeft me genageld met zijn charme. Schat, doe me dit niet aan. Blijf in de buurt. Ik denk dat we het wel kunnen oplossen. Ik kijk nog steeds in je raam als ik langs je huis loop. Misschien was wat we hadden nooit voor het laatst bedoeld. Ik kijk nog steeds in je raam als ik langs je huis loop.