Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all india radio Songtekst: far away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all india radio - far away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van far away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all india radio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all india radio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals far away .

Origineel

You're so far away You're so yesterday And I know I know what it shows So I try to forget And forgive And forget And forgive You're so, you're so far away You're so yesterday And I know And I know What it shows So I try to forget And forgive And forget And forgive So I know And I know And I know And I know What it shows So I try to forget And forgive And forget And forgive So far away You're so You're so yesterday And I know And I know And I know What it shows So I try to forget And forgive And forget And forgive

 

Vertaling

Je bent zo ver weg Je bent zo gisteren En ik weet... Ik weet wat het laat zien Dus ik probeer te vergeten En te vergeven En te vergeten En te vergeven Je bent zo, je bent zo ver weg Je bent zo gisteren En ik weet het En ik weet Wat het laat zien Dus ik probeer te vergeten En te vergeven En te vergeten En te vergeven Zodat ik weet En ik weet En ik weet En ik weet Wat het laat zien Dus ik probeer te vergeten En te vergeven En te vergeten En te vergeven Zo ver weg Je bent zo Je bent zo gisteren En ik weet het En ik weet... En ik weet... Wat het laat zien Dus ik probeer te vergeten En te vergeven En te vergeten En te vergeven