Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all living fear Songtekst: blue sky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all living fear - blue sky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue sky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all living fear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all living fear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue sky .

Origineel

jessica, did you think i'd go and not return. you know i'd never leave you there on your own. you mean more to me now, as a friend. times were hard, things just seemed to get on top of me. I couldn't even see my own point of view. did I ask for too much, far too soon. you were the one who gave me vision, you put me right when indecision, clouded my brain, you cleared all the rain, to leave blue sky. the thunder that came, you cleared away with the rain, to leave blue sky could it be we've spent to long now, deciding what went wrong and how, covering old ground, no answers to be found, losing touch. console in space and time, and put our fruitless past behind. look to a love in the future as friends, the storm has now past let a new age begin

 

Vertaling

jessica, dacht je dat ik zou gaan en niet terug zou komen. je weet dat ik je daar nooit alleen zou achterlaten. je betekent nu meer voor mij, als een vriend. de tijden waren moeilijk, de dingen leken gewoon op me af te komen. Ik kon mijn eigen standpunt niet eens zien. heb ik te veel gevraagd, veel te snel. jij was degene die me visie gaf, je zet me recht bij besluiteloosheid, vertroebelde mijn hersenen, je hebt alle regen opgeruimd, om de blauwe lucht te verlaten. de donder die kwam, je schraapte weg met de regen, om de blauwe lucht te verlaten zou het kunnen zijn dat we nu te lang hebben doorgebracht, beslissen wat er mis is gegaan en hoe, het behandelen van oude grond, geen antwoorden te vinden, het contact verliezen. console in ruimte en tijd, en ons vruchteloze verleden achter ons laten. kijk naar een liefde in de toekomst als vrienden, de storm is nu voorbij laat een nieuw tijdperk beginnen