Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all saints Songtekst: flashback

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all saints - flashback ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van flashback? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all saints! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all saints en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals flashback .

Origineel

I know myself and the shit that I do It seems my mouth keeps on bothering you I'll make my excuses, I'll apologize Everybody changes when the music's right Chorus Turn up the beats and join me on the dance floor (dance floor) Rip off the sheets and you'll get what you ask for (ask for) If you recognize me in the morning, don't tell me what I can't recall What's that, flashback, are you ready for more? 2nd verse I'm mystified by the forces at work And I'm too scared that I'm gonna get hurt Jump into the fire, always getting burned I can take the pressure, it's the way I've learned Chorus Turn up the beats and join me on the dance floor (dance floor) Rip off the sheets and you'll get what you ask for (ask for) If you recognize me in the mornin', don't tell me what I can't recall What's that, flashback, are you ready for more? What's that, flashback, are you ready for more? M8 Times are changing, don't fall behind I'm not waiting Not about to walk away cause I can see the future's mine Chorus Turn up the beats and join me on the dance floor (dance floor) Rip off the sheets and you'll get what you ask for (ask for) If you recognize me in the mornin', don't tell me what I can't recall What's that, flashback, are you ready for more? What's that, flashback, are you ready for more?

 

Vertaling

Ik ken mezelf en de shit die ik doe Het lijkt erop dat mijn mond je blijft storen Ik zal mijn excuses maken, ik zal me verontschuldigen Everybody changes when the music's right Refrein Turn up the beats and join me on the dance floor (dansvloer) Rip off the sheets and you'll get what you ask for (vraag om) Als je me 's morgens herkent, vertel me dan niet wat ik me niet kan herinneren Wat is dat, flashback, ben je klaar voor meer? 2e couplet Ik ben verbijsterd door de krachten die aan het werk zijn En ik ben te bang dat ik gewond zal raken Jump into the fire, always getting burned Ik kan de druk aan, het is de manier die ik heb geleerd Refrein Turn up the beats and join me on the dance floor (dansvloer) Rip off the sheets and you'll get what you ask for (vraag om) If you recognize me in the mornin', don't tell me what I can't recall Wat is dat, flashback, ben je klaar voor meer? Wat is dat, flashback, ben je klaar voor meer? M8 Tijden veranderen, raak niet achterop Ik wacht niet. Ik ga niet weglopen want ik zie dat de toekomst van mij is Refrein Turn up the beats and join me on the dance floor (dansvloer) Rip off the sheets and you'll get what you ask for (vraag om) If you recognize me in the mornin', don't tell me what I can't recall What's that, flashback, are you ready for more? What's that, flashback, are you ready for more?