Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all saints Songtekst: fundamental

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all saints - fundamental ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fundamental? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all saints! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all saints en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fundamental .

Origineel

I've taken every drug to ease my mind Read every magazine to feel good When you think you got it all just right You come along and show me how it should be I've taken every road there's to take Found memories I know I gotta keep Said goodbye to old school heartache 'Cause I know I won't be loosing any sleep I've been walking in the shadow of true life I've been running in a race just to win Backed into the corner of my mind You come along from nowhere to save me yeah [Chorus: ] It's too deep it's gone full circle I breathe just by watching this grow The foundation is clear I know Baby your love is fundamental Baby it's too deep Baby your love is fundamental Baby your love is fundamental It's a journey that took so long to find You're the best part of me You traveled like you read my mind You came to show me how it should be Yeah it's too deep It's too deep it's gone full circle I breathe just by watching this grow The foundation is clear I know Baby your love is fundamental

 

Vertaling

Ik heb elke drug genomen om mijn geest te verlichten Lees elk tijdschrift om me goed te voelen Wanneer je denkt dat je het allemaal juist hebt Je komt langs en laat me zien hoe het zou moeten zijn Ik heb elke weg genomen die er te nemen is Ik heb herinneringen gevonden die ik moet bewaren Ik zei vaarwel tegen het oude school hartzeer Want ik weet dat ik geen slaap zal verliezen Ik heb in de schaduw van het ware leven gelopen Ik heb gerend in een race alleen om te winnen Teruggetrokken in de hoek van mijn gedachten You come along from nowhere to save me yeah [Refrein: ] Het is te diep, het is de cirkel rond Ik haal adem door dit te zien groeien De fundering is duidelijk ik weet het Baby your love is fundamental Baby it's too deep Schatje, jouw liefde is fundamenteel Schatje, jouw liefde is fundamenteel Het is een reis die zo lang duurde om te vinden Jij bent het beste deel van mij Je reisde alsof je mijn gedachten las Je bent gekomen om me te laten zien hoe het moet zijn Yeah it's too deep Het is te diep, het is de cirkel rond Ik haal adem door dit te zien groeien De fundering is duidelijk ik weet het Baby your love is fundamental