Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all shall perish Songtekst: promises

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all shall perish - promises ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van promises? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all shall perish! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all shall perish en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals promises .

Origineel

Change sets in my life to start the plague Fright becomes my resort to find All the hate I need inside Your take our words that bind us Destroyed our Time to heal this mess I won't return to you I have found myself anew I won't return to you Our face the arrogance Eviscerated the love I thought we had I won't make it back these words are Stronger Than the promise you forgot we had. I can't forgive you!! I have seen this through I have found myself anew I won't return to you.

 

Vertaling

Verandering zet in mijn leven om de plaag te beginnen Angst wordt mijn toevlucht te vinden Alle haat die ik binnenin nodig heb Je neemt onze woorden die ons binden Vernietigde onze Tijd om deze puinhoop te genezen Ik zal niet naar je terugkeren Ik heb mezelf opnieuw gevonden Ik zal niet naar je terugkeren Ons gezicht de arrogantie De liefde die ik dacht dat we hadden, is weggevaagd. Ik kom niet meer terug deze woorden zijn Sterker dan de belofte die je vergat dat we hadden. Ik kan je niet vergeven. Ik heb dit doorzien Ik heb mezelf opnieuw gevonden Ik zal niet naar je terugkeren.