Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all that remains Songtekst: louder

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all that remains - louder ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van louder? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all that remains! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all that remains en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals louder .

Origineel

You're not as smart as you think you are Spin doctor, shit talker I make the rules, you ain't got nothing on me That clever line only gets you this far Spin doctor, shit talker Don't think your straw man means a damn thing to me You're loud, I'm louder You're weak, I'm power Go ahead and try to paint me red 'Cause I'm like no one that you've ever met You're loud, I'm louder The truth is loud no matter where you hide Sleep walker, fear monger I make the rules, you ain't got nothing on me You may not hear me but you will in time Sleep walker, fear monger Don't think your straw man means a damn thing to me You're loud, I'm louder You're weak, I'm power Go ahead and try to paint me red Cause I'm like no one that you've ever met You're loud, I'm louder You're loud, I'm louder You're loud, I'm louder You're loud, I'm louder You're weak, I'm power Go ahead and try to paint me red Cause I'm like no one that you've ever met You're loud, I'm louder You're loud You're loud

 

Vertaling

Je bent niet zo slim als je denkt dat je bent. Spindoctor, kletspraat Ik maak de regels, je hebt niets tegen mij Met dat slimme regeltje kom je maar tot zover Spindoctor, kletspraat Denk niet dat je stroman iets voor me betekent Jij bent luid, ik ben luider Jij bent zwak, ik ben sterk Ga je gang en probeer me rood te schilderen Want ik ben zoals niemand die je ooit ontmoet hebt Jij bent luid, ik ben luider De waarheid is luid, waar je je ook verstopt Slaapwandelaar, angstzaaier Ik maak de regels, je hebt niets tegen mij Je hoort me misschien niet, maar met de tijd wel Slaapwandelaar, angstzaaier Denk niet dat je stroman iets voor me betekent Jij bent luid, ik ben luider Jij bent zwak, ik ben sterk Ga je gang en probeer me rood te schilderen Want ik ben zoals niemand die je ooit ontmoet hebt Jij bent luid, ik ben luider Jij bent luid, ik ben luider Jij bent luid, ik ben luider Jij bent luid, ik ben luider Jij bent zwak, ik ben sterk Ga je gang en probeer me rood te schilderen Want ik ben zoals niemand die je ooit ontmoet hebt Jij bent luid, ik ben luider Jij bent luid Jij bent luid