Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all that remains Songtekst: shading

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all that remains - shading ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shading? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all that remains! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all that remains en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shading .

Origineel

I've seen through the shading And down to what's within Reaching you will feel me Lost and alone You said I was what you were looking for So why do I feel so empty And it seemed so real Pulled from my grasp taken away Am I nothing in your eyes Reaching out I feel You were pulling away, never letting me in I am nothing in your eyes Day in day out I see you live your life again A fool I stand here in waiting In letters words and pictures You profess your love to me And to the last they were lies The malice I should feel for you deceitfulness Some how always escapes me And in the shading Between the words you said to me I know I'd be left empty

 

Vertaling

Ik heb door de schaduw heen gekeken En naar beneden naar wat binnen is Reikend zal je me voelen Verloren en alleen Je zei dat ik was waar je naar op zoek was Dus waarom voel ik me zo leeg En het leek zo echt Uit mijn greep weggenomen Ben ik niets in jouw ogen Reikend voel ik Je trok je weg, liet me nooit binnen Ik ben niets in jouw ogen Dag in dag uit zie ik je je leven weer leiden Als een dwaas sta ik hier te wachten In brieven, woorden en foto's Je verklaart me je liefde En tot het laatst waren het leugens De boosheid die ik voor je bedrog zou moeten voelen Op een of andere manier ontgaat me dat altijd En in de schaduw tussen de woorden die je tegen me zei weet ik dat ik leeg zou achterblijven