Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all that remains Songtekst: the air that i breathe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all that remains - the air that i breathe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the air that i breathe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all that remains! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all that remains en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the air that i breathe .

Origineel

I will not relent no no Never live with defeat never falter This like the air that I breath I will not choke on failure I am a mortal man But I'm not falling I'm not broken yet I am a mortal man But I'll hold tight to my beliefs now I have suffered defeat, pain, loss Still I push to the edge, never falter For this cements my beliefs I'll remain my own master I will not relent no no Never suffer defeat, never falter For this cements my beliefs I will not choke on failure I will not relent No no Never suffer defeat, never falter For this cements my beliefs I will not choke on failure

 

Vertaling

Ik zal niet opgeven nee nee Nooit leven met nederlaag nooit wankelen Dit is als de lucht die ik inadem Ik zal niet stikken in mislukking Ik ben een sterfelijk mens Maar ik val niet ik ben nog niet gebroken Ik ben een sterfelijk mens Maar ik hou me nu vast aan mijn overtuigingen Ik heb nederlaag geleden, pijn, verlies Toch ga ik tot het randje, nooit wankelen Want dit sterkt mijn overtuiging Ik blijf mijn eigen meester Ik zal niet toegeven no no Nooit nederlaag lijden, nooit wankelen Want dit sterkt mij in mijn overtuiging Ik zal niet stikken in mislukking I will not relent Nee nee Lijd nooit een nederlaag, wankel nooit Want dit sterkt mijn overtuiging Ik zal niet stikken in een mislukking