Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all the mornings of the world Songtekst: douglas firs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all the mornings of the world - douglas firs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van douglas firs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all the mornings of the world! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all the mornings of the world en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals douglas firs .

Origineel

Whats the name of this feeling brings me out of my path makes me want to desire you makes your tears falling down my dear, my love, my only concubine I will do anything even being the worst I can Could be wrong or unfair, could be anything you want I see if your lying to me I dont see your word, I listen just to your hands You try to divert me by your love for me So just to delight myself Between these obvious words When Im lookin for your glance Between these other girls

 

Vertaling

Wat is de naam van dit gevoel brengt me van mijn pad maakt dat ik naar je wil verlangen doet je tranen vallen mijn liefste, mijn liefde, mijn enige concubine ik zal alles doen zelfs het slechtste zijn wat ik kan kan verkeerd of oneerlijk zijn, kan alles zijn wat je wilt ik zie of je tegen me liegt ik zie je woord niet, ik luister alleen naar je handen Je probeert me af te leiden door je liefde voor mij Dus alleen om mezelf te plezieren Tussen deze duidelijke woorden When Im lookin for your glance Tussen deze andere meisjes