Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: all wound up Songtekst: hero

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: all wound up - hero ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hero? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van all wound up! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van all wound up en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hero .

Origineel

Would you dance if I asked you to dance? Or would you run and never look back? Would you cry if you saw me crying? And would you save my soul tonight? Would you tremble if I touched your lips? Or would you laugh? Oh, please tell me this. Now would you die for the one you love? Oh hold me in your arms tonight. I can be your hero baby I can kiss away the pain I will stand by you forever You can take my breath away Would you swear that you'll always be mine Or would you lie? Would you run and hide? Am I in too deep? Have I lost my mind? I don't care. You're here tonight I can be your hero baby I can kiss away the pain I will stand by you forever You can take my breath away

 

Vertaling

Zou je dansen als ik je vroeg om te dansen? Of zou je wegrennen en nooit meer omkijken? Zou je huilen als je me zag huilen? En zou je vanavond mijn ziel redden? Zou je beven als ik je lippen aanraakte? Of zou je lachen? Oh, vertel me dit alsjeblieft. Zou je nu sterven voor degene van wie je houdt? Oh hou me in je armen vanavond. Ik kan je held zijn, baby Ik kan de pijn weg kussen Ik zal je voor altijd bijstaan Je kunt me de adem benemen Zou je zweren dat je altijd de mijne zult zijn Of zou je liegen? Zou je weglopen en je verstoppen? Zit ik er te diep in? Heb ik mijn verstand verloren? Het kan me niet schelen. Je bent hier vanavond. Ik kan je held zijn, baby Ik kan de pijn weg kussen Ik zal je voor altijd bijstaan You can take my breath away