Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allan fontes Songtekst: o que sobrou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allan fontes - o que sobrou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o que sobrou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allan fontes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allan fontes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o que sobrou .

Origineel

Agora resta uma passagem vou partir. Levo memórias que não vão se apagar. Agora resta aquela carta que escrevi. E algumas fotos que você não vai rasgar. E eu vou dançar aqui sem o seu som. Agora resta uma passagem vou partir. Levo memórias que não vão se apagar. Agora resta aquela carta que escrevi. E algumas fotos que você não vai rasgar

 

Vertaling

Nu blijft er nog één passage over die ik laat staan. Ik neem herinneringen mee die niet zullen vervagen. Nu is er die brief die ik schreef En wat foto's die je niet zullen verscheuren. En ik zal hier dansen zonder jouw geluid. Nu is er nog een passage over die ik ga verlaten. Ik neem herinneringen die niet zullen vervagen. Nu is er die brief die ik schreef En wat foto's die je niet zult verscheuren