Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allan ray Songtekst: i miss you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allan ray - i miss you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i miss you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allan ray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allan ray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i miss you .

Origineel

INTRO Those happy hours I spent with you That lovely afterglow Most of all I miss you so Your sweet caresses, each rendezvous Your voice so soft and low Most of all I miss you so-o-o You once filled my heart with no regrets, no fears Now you find my heart filled to the top with tears I'll always love you and want you, too How much you'll never know Most of all I miss you so-o-o I'll always love you and want you, too How much you'll never know Most of all I miss you so-o-o (ah, ah, ah, ah!!)

 

Vertaling

INTRO Die gelukkige uren die ik met jou heb doorgebracht Die heerlijke nagloeiing Het meest van alles mis ik je zo Je zoete liefkozingen, elk rendez-vous Je stem zo zacht en laag Het meest van alles mis ik je zo-o-o Ooit vulde je mijn hart met geen spijt, geen angst Nu vind je mijn hart tot de nok toe gevuld met tranen Ik zal altijd van je houden en jou ook willen Hoeveel je nooit zult weten Het meest van alles mis ik je zo-o-o Ik zal altijd van je houden en ik wil jou ook Hoeveel je nooit zult weten Het meest van al mis ik je zo-o-o (ah, ah, ah, ah!!)