Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allen stone Songtekst: freedom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allen stone - freedom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van freedom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allen stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allen stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals freedom .

Origineel

I'm looking for freedom I've gotta get free You'll give me that feeling It's rushing through me Amazing Vibration I'm chasing the power I need Captive Reactive I'm asking to show it to me 'Cause I've been searching around Turning every stone Spun the world upside down I can't leave it alone And everyday when I rise You break me from my chain Supernatural high Gets me out my way I'm looking for freedom I've gotta get free You give me that feeling It's rushing through me Get free, baby Die young, honey Drink up, baby Make love to me Get free, baby Die young, honey Drink up, baby Make love to me Electric Infectious It's spreading all over my mind Amazing Vibrations I'm chasing that spark in the night 'Cause I've been searching around Turning every stone Spun the world upside down I can't leave it alone And everyday when I rise You break me from my chain Supernatural high Gets me out my way I'm looking for freedom I've gotta get free You give me that feeling It's rushing through me Get free, baby Die young, honey Drink up, baby Make love to me Get free, baby Die young, honey Drink up, baby Make love to me Hallelujah pumping right through ya Holy rolling make me feel golden Hallelujah pumping right through ya Holy rolling make me feel golden Hallelujah pumping right through ya Holy rolling make me feel golden Hallelujah pumping right through ya Holy rolling make me feel golden I'm looking for freedom I've gotta get free You give me that feeling It's rushing through me Get free, baby Die young, honey Drink up, baby Make love to me Get free, baby Die young, honey Drink up, baby Make love to me

 

Vertaling

Ik ben op zoek naar vrijheid Ik moet vrij worden Jij geeft me dat gevoel Het raast door me heen Amazing Vibratie Ik jaag op de kracht die ik nodig heb Gevangen Reactive Ik vraag om het me te tonen Want ik heb rond gezocht Elke steen omgedraaid De wereld op zijn kop gezet Ik kan het niet alleen laten En elke dag als ik opsta You break me from my chain Supernatural high Gets me out my way Ik ben op zoek naar vrijheid I've gotta get free Jij geeft me dat gevoel It's rushing through me Vrij zijn, schat Sterf jong, schat Drink op, schat Bedrijf de liefde met mij Vrij zijn, schat Sterf jong, schat Drink op, schat Bedrijf de liefde met mij Electric Infectious Het verspreidt zich over mijn hele geest Amazing Vibrations I'm chasing that spark in the night 'Cause I've been searching around Turning every stone Spon de wereld op zijn kop I can't leave it alone En elke dag als ik opsta You break me from my chain Supernatural high Gets me out my way I'm looking for freedom I've gotta get free Jij geeft me dat gevoel It's rushing through me Kom vrij, schatje Sterf jong, schat Drink op, schat Bedrijf de liefde met mij Vrij zijn, schat Sterf jong, schat Drink op, schat Bedrijf de liefde met mij Hallelujah pompt dwars door je heen Het heilige lied doet me goud voelen Hallelujah pompt dwars door je heen Het heilige lied geeft me een gouden gevoel Hallelujah gaat door je heen Holy rolling make me feel golden Hallelujah pompend dwars door je heen Holy rolling make me feel golden I'm looking for freedom I've gotta get free Jij geeft me dat gevoel It's rushing through me Get free, baby Sterf jong, schat Drink op, schat Bedrijf de liefde met mij Get free, baby Sterf jong, schat Drink op, schat Make love to me