Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allen toussaint Songtekst: lipstick traces on a cigarette

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allen toussaint - lipstick traces on a cigarette ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lipstick traces on a cigarette? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allen toussaint! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allen toussaint en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lipstick traces on a cigarette .

Origineel

Your pretty brown eyes Your wavy hair I won't go home no more 'Cause you're not there I'm telling you now Like I told you before I'm so in love with you Don't leave me no more Lipstick traces on a cigarette Every memory lingers with me yet I've got it bad Like I told you before I'm so in love with you Don't leave me no more (Won't you come on home?) Won't you come on home? (Won't you come back home?) Won't you come back home? I'm crazy 'bout you Can't do without you Won't you come on home? Lipstick traces on a cigarette Every memory lingers with me yet I've got it bad Like I told you before I'm so in love with you Don't leave me no more I've got it bad Like I told you before I'm so in love with you Don't leave me no more (Leave me no more) Don't leave me no more (Leave me no more) Don't leave me no more (Leave me no more) Don't leave me no more

 

Vertaling

Je mooie bruine ogen Je golvende haar Ik ga niet meer naar huis Want je bent er niet Ik zeg het je nu Zoals ik je al eerder zei Ik ben zo verliefd op je Laat me niet meer alleen Lippenstiftsporen op een sigaret Elke herinnering blijft bij me hangen Ik heb het slecht Zoals ik je al eerder zei Ik ben zo verliefd op je Laat me niet meer alleen (Wil je niet naar huis komen?) Wil je niet naar huis komen? (Wil je niet terug naar huis komen?) Won't you come back home? I'm crazy 'bout to you Can't do without you Wil je niet naar huis komen? Lippenstiftsporen op een sigaret Every memory lingers with me yet Ik heb het slecht Zoals ik je al eerder zei Ik ben zo verliefd op je Laat me niet meer alleen I've got it bad Zoals ik je al eerder zei Ik ben zo verliefd op je Don't leave me no more (Laat me niet meer alleen) Don't leave me no more (Leave me no more) Don't leave me no more (Leave me no more) Don't leave me no more