Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allen toussaint Songtekst: mother in law

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allen toussaint - mother in law ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mother in law? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allen toussaint! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allen toussaint en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mother in law .

Origineel

Mother-in-law (mother-in law), mother-in-law (mother-in-law) The worst person I know, mother-in-law, mother-in-law She worries me so, mother-in-law, mother-in-law If she leaves us alone, we would have a happy home Sent from down below (Mother-in-law) mother-in-law, (mother-in-law), mother-in-law Sin should be her name, mother-in-law, mother-in-law To me, they're about the same, mother-in-law, mother-in-law Every time I open my mouth, she steps in, tries to put me out How could she stoop so low? (Mother-in-law), mother-in-law, (mother-in-law), mother-in-law I come home with my pay, mother-in-law, mother-in-law She asks me what I make, mother-in-law, mother-in-law She thinks her advice is a contribution But if she will leave that will be a solution And don't come back no more (Mother-in-law), mother-in-law, (mother-in-law), mother-in-law Mother in law, mother in law, oh

 

Vertaling

Schoonmoeder, schoonmoeder De slechtste persoon die ik ken, schoonmoeder, schoonmoeder Ze maakt me zo bezorgd, schoonmoeder, schoonmoeder Als ze ons met rust laat, zouden we een gelukkig huis hebben Verzonden van beneden (schoon)moeder, (schoon)moeder, schoonmoeder Zonde zou haar naam moeten zijn, schoonmoeder, schoonmoeder Voor mij zijn ze ongeveer hetzelfde, schoonmoeder, schoonmoeder Elke keer als ik m'n mond opendoe, probeert ze me uit te schakelen Hoe kan ze zo laag zinken? (schoon)moeder, (schoon)moeder, (schoon)moeder Ik kom thuis met mijn loon, schoonmoeder, schoonmoeder Ze vraagt me wat ik verdien, schoonmoeder, schoonmoeder Ze denkt dat haar advies een bijdrage is Maar als ze weggaat zal dat een oplossing zijn En kom niet meer terug (schoon)moeder, (schoon)moeder, (schoon)moeder Schoonmoeder, schoonmoeder, oh