Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Alli Simpson Songtekst: Notice Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Alli Simpson - Notice Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Notice Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Alli Simpson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Alli Simpson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Notice Me .

Origineel

Tripping on the glances Please take your time But I won't be here forever One for taking chances But keep in mind That I won't be here forever And I'm all ooooooo What's a girl to do (oooo) If I can't have you (oooo) Then I don't want anyone but If these tears were gasoline I'd light a fire, make you notice me Swim in a lightning storm to make you see Nothing too crazy, if it makes you notice me Look at me, I'd walk a tight rope over stormy seas I'd fight a lion, build a galaxy Nothing too crazy, if it makes you notice me Like a supernova, You're blinding me And we won't be here forever When the day is over, Come look for me 'Cause we won't be here forever And I'm all ooooooo What's a girl to do (oooo) If I can't have you (oooo) Then I don't want anyone but If these tears were gasoline I'd light a fire, make you notice me Swim in a lightning storm to make you see Nothing too crazy, if it makes you notice me Look at me, I'd walk a tight rope over stormy seas I'd fight a lion, build a galaxy Nothing too crazy, if it makes you notice me I'm not giving up, I'm not giving up I'm not giving up If these tears were gasoline, I'd light a fire, make you notice me Swim in a lightning storm to make you see Nothing too crazy, if it makes you notice me Gasoline, I'd light a fire, make you notice me Swim in a lightning storm to make you see Nothing too crazy, if it makes you notice me Look at me, I'd walk a tight rope over stormy seas I'd fight a lion, build a galaxy Nothing too crazy, if it makes you notice me I'm not giving up, I'm not giving up, I'm not giving up, I'm not giving up, I'm not giving up, I'm not giving up.

 

Vertaling

Tripping op de blikken Neem je tijd Maar ik zal hier niet voor altijd zijn Een voor het nemen van kansen Maar houd er rekening mee Dat ik hier niet voor altijd zal zijn En ik ben helemaal ooooooo Wat is een meisje om te doen (oooo) Als ik je niet kan hebben (oooo) Dan wil ik niemand anders dan Als deze tranen benzine waren Ik steek een vuurtje aan, laat me opmerken Zwem in een bliksemstorm om je te laten zien Niets is te gek, als het je opvalt Kijk me aan, Ik zou een strak touw over stormachtige zeeën lopen Ik zou tegen een leeuw vechten, een melkweg bouwen Niets is te gek, als het je opvalt Als een supernova, Je verblindt me En we zullen hier niet voor altijd zijn Als de dag voorbij is, Kom me zoeken Omdat we hier niet voor altijd zullen zijn En ik ben helemaal ooooooo Wat is een meisje om te doen (oooo) Als ik je niet kan hebben (oooo) Dan wil ik niemand anders dan Als deze tranen benzine waren Ik steek een vuurtje aan, laat me opmerken Zwem in een bliksemstorm om je te laten zien Niets is te gek, als het je opvalt Kijk me aan, Ik zou een strak touw over stormachtige zeeën lopen Ik zou tegen een leeuw vechten, een melkweg bouwen Niets is te gek, als het je opvalt Ik geef niet op, ik geef niet op ik geef niet op Als deze tranen benzine waren, Ik steek een vuurtje aan, laat me opmerken Zwem in een bliksemstorm om je te laten zien Niets is te gek, als het je opvalt Benzine, Ik steek een vuurtje aan, laat me opmerken Zwem in een bliksemstorm om je te laten zien Niets is te gek, als het je opvalt Kijk me aan, Ik zou een strak touw over stormachtige zeeën lopen Ik zou tegen een leeuw vechten, een melkweg bouwen Niets is te gek, als het je opvalt Ik geef niet op, Ik geef niet op, Ik geef niet op, Ik geef niet op, Ik geef niet op, Ik geef niet op.