Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Allie Simson Songtekst: Notice Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Allie Simson - Notice Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Notice Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Allie Simson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Allie Simson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Notice Me .

Origineel

Tripping on the glances Please take your time But I won't be here forever One for taking chances But keep in mind That I won't be here forever And I'm all ooooooo What's a girl to do (oooo) If I can't have you (oooo) Then I don't want anyone but If these tears were gasoline I'd light a fire, make you notice me Swim in a lightning storm to make you see Nothing too crazy, if it makes you notice me Look at me, I'd walk a tight rope over stormy seas I'd fight a lion, build a galaxy Nothing too crazy, if it makes you notice me Like a supernova, You're blinding me And we won't be here forever When the day is over, Come look for me 'Cause we won't be here forever And I'm all ooooooo What's a girl to do (oooo) If I can't have you (oooo) Then I don't want anyone but If these tears were gasoline I'd light a fire, make you notice me Swim in a lightning storm to make you see Nothing too crazy, if it makes you notice me Look at me, I'd walk a tight rope over stormy seas I'd fight a lion, build a galaxy Nothing too crazy, if it makes you notice me I'm not giving up, I'm not giving up I'm not giving up If these tears were gasoline, I'd light a fire, make you notice me Swim in a lightning storm to make you see Nothing too crazy, if it makes you notice me Gasoline, I'd light a fire, make you notice me Swim in a lightning storm to make you see Nothing too crazy, if it makes you notice me Look at me, I'd walk a tight rope over stormy seas I'd fight a lion, build a galaxy Nothing too crazy, if it makes you notice me I'm not giving up, I'm not giving up, I'm not giving up, I'm not giving up, I'm not giving up, I'm not giving up.

 

Vertaling

Tripping op de blik Neem je tijd Maar ik zal hier niet voor altijd zijn Een voor het nemen van kansen Maar hou er rekening mee Dat ik hier voor altijd niet zal zijn En ik ben allemaal ooooooo Wat is een meisje te doen (oooo) Als ik je niet kan hebben (oooo) Dan wil ik niemand maar Als deze tranen benzine waren Ik had een vuur aan het licht, laat je me opmerken Zwem in een bliksemweer om je te laten zien Niets te gek, als het je me laat opmerken Kijk me aan, Ik zou een strak touw lopen over stormachtige zeeën Ik zou een leeuw vechten, een melkweg bouwen Niets te gek, als het je me laat opmerken Als een supernova, Je verblind me En we zullen hier niet voor altijd zijn Als de dag voorbij is, Kom kijk naar mij Want we zullen hier niet voor altijd zijn En ik ben allemaal ooooooo Wat is een meisje te doen (oooo) Als ik je niet kan hebben (oooo) Dan wil ik niemand maar Als deze tranen benzine waren Ik had een vuur aan het licht, laat je me opmerken Zwem in een bliksemweer om je te laten zien Niets te gek, als het je me laat opmerken Kijk me aan, Ik zou een strak touw lopen over stormachtige zeeën Ik zou een leeuw vechten, een melkwegstelsel bouwen Niets te gek, als het je me laat opmerken Ik geef niet op, ik geef niet op ik geef niet op Als deze tranen benzine waren, Ik had een vuur aan het licht, laat je me opmerken Zwem in een bliksemweer om je te laten zien Niets te gek, als het je me laat opmerken Benzine, Ik had een vuur aan het licht, laat je me opmerken Zwem in een bliksemweer om je te laten zien Niets te gek, als het je me laat opmerken Kijk me aan, Ik zou een strak touw lopen over stormachtige zeeën Ik zou een leeuw vechten, een melkwegstelsel bouwen Niets te gek, als het je me laat opmerken Ik geef niet op, Ik geef niet op, Ik geef niet op, Ik geef niet op, Ik geef niet op, Ik geef niet op.