Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allie x Songtekst: catch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allie x - catch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van catch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allie x! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allie x en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals catch .

Origineel

All I needed was the medicine And you came knocking like a doctor Gave me the pill to take away the poison Erase the writing on the wall You stuck a needle right into that vein You let me take it like a soldier Thought for a while I could ignore the pain My hands are tied behind my back I'm paralyzed, my heart attacks It seemed to me you were the one Turns out you shot me up for fun Thought you got away with murder Left me at a loss for the words Just wait until I catch my breath Wait until I catch my breath Yeah, but you thought you got away with murder Left me at a loss for the words Just wait until I catch my breath Wait until I catch my breath I was devastated by the pain But now I couldn't call the doctor Gotta stop the forces in my brain Gotta read the writing on the wall It isn't easy getting in the vein When you do it alone No one to tighten up the tourniquet My hands are tied behind my back I'm paralyzed, my heart attacks I'm screaming, begging for the one That won't just shoot me up for fun Thought you got away with murder Left me at a loss for the words Just wait until I catch my breath Wait until I catch my breath Yeah, but you thought you got away with murder Left me at a loss for the words Just wait until I catch my breath Wait until I catch my breath Wait until I catch my Wait until I catch my Wait until I catch my (my breath) Wait until I catch my breath Wait until I catch my Wait until I catch my Wait until I catch my (my breath) Wait until I catch my breath You leave me hanging out here for so long When will I catch my breath You leave me hanging out here for so long When will I catch my breath Thought you got away with murder Left me at a loss for the words Just wait until I catch my breath Wait until I catch my breath Yeah, but you thought you got away with murder Left me at a loss for the words Just wait until I catch my breath Wait until I catch my breath Wait until I catch my Wait until I catch my Wait until I catch my (my breath) Wait until I catch my breath Wait until I catch my Wait until I catch my Wait until I catch my (my breath) Wait until I catch my breath

 

Vertaling

Alles wat ik nodig had was het medicijn En jij kwam aankloppen als een dokter Gaf me de pil om het vergif weg te nemen. Het geschrift op de muur uitwissen. Je stak een naald recht in die ader Je liet me het innemen als een soldaat. Dacht voor een tijdje dat ik de pijn kon negeren. Mijn handen zijn op mijn rug gebonden. Ik ben verlamd, mijn hart valt aan. Het leek mij dat jij de ware was. Blijkt dat je me voor de lol hebt neergeschoten. Ik dacht dat je wegkwam met moord. Ik weet de woorden niet meer Wacht maar tot ik weer op adem ben. Wacht tot ik weer op adem ben. Ja, maar je dacht dat je wegkwam met moord. Ik weet de woorden niet meer Wacht maar tot ik weer op adem ben. Wacht tot ik weer op adem ben. Ik was kapot van de pijn. Maar nu kon ik de dokter niet bellen. Ik moet de krachten in mijn hersenen stoppen. Ik moet het opschrift op de muur lezen. Het is niet makkelijk om in de ader te komen. Wanneer je het alleen doet Niemand om de tourniquet aan te trekken. Mijn handen zijn achter mijn rug gebonden. I'm paralyzed, my heart attacks Ik schreeuw, smeek om die ene die me niet voor de lol neerschiet Ik dacht dat je wegkwam met moord. Ik weet de woorden niet meer Wacht maar tot ik weer op adem ben. Wacht tot ik weer op adem ben. Ja, maar jij dacht dat je wegkwam met moord. Ik weet de woorden niet meer Wacht maar tot ik weer op adem ben. Wacht tot ik weer op adem ben Wacht tot ik weer op adem ben Wacht tot ik weer op adem ben. Wacht tot ik weer op adem ben Wacht tot ik weer op adem ben Wacht tot ik op adem ben Wacht tot ik op adem ben Wacht tot ik op adem ben Wacht tot ik weer op adem ben Je laat me hier zo lang hangen Wanneer kom ik weer op adem? Je laat me hier zo lang zitten Wanneer kom ik weer op adem? Ik dacht dat je wegkwam met moord. Ik weet de woorden niet meer Just wait until I catch my breath Wacht tot ik weer op adem ben. Ja, maar jij dacht dat je wegkwam met moord. Ik weet de woorden niet meer Just wait until I catch my breath Wacht tot ik weer op adem ben Wacht tot ik weer op adem ben Wacht tot ik weer op adem ben. Wacht tot ik weer op adem ben Wacht tot ik weer op adem ben Wacht tot ik op adem ben Wacht tot ik op adem ben Wacht tot ik op adem ben Wacht tot ik weer op adem ben