Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allison crowe Songtekst: silence

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allison crowe - silence ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van silence? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allison crowe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allison crowe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals silence .

Origineel

Silence In the darkness of your soul Following your call Grey skies Belong to me Open my eyes Rain falls On you On me I cannot control Where I am supposed to be Bring the winds That carry you Bring them to me I will hold This rebel light This renegade sea Rain falls On you On me You cannot control Where you Are supposed to be I wait in the dark I carry these chains I roam through this night No Ill not open the door For you to be free For you to take flight Rain falls On you On me we cannot control Where we Are supposed to be

 

Vertaling

Stilte In de duisternis van uw ziel Uw roep volgend Grijze hemelen Horen bij mij Open mijn ogen De regen valt Op jou Op mij Ik kan niet controleren Waar ik zou moeten zijn Breng de winden Die je dragen Breng ze naar mij Ik zal vasthouden Dit rebelse licht Deze afvallige zee Regen valt op jou Op mij Je hebt geen controle Waar je hoort te zijn Ik wacht in het donker Ik draag deze kettingen Ik zwerf door deze nacht. Nee, ik zal de deur niet openen Voor jou om vrij te zijn Voor jou om te vliegen De regen valt op jou Op mij. kunnen we niet controleren Waar we worden verondersteld te zijn