Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allison iraheta Songtekst: friday i'll be over u

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allison iraheta - friday i'll be over u ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van friday i'll be over u? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allison iraheta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allison iraheta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals friday i'll be over u .

Origineel

(Oh yeah) Monday, Tuesday we were cool Wednesday I found about you Caught my heart by tellin' lies You weren't what you advertised But silly me, to believe Oh oh oh was unique When I'm there, you put on a show Oh oh oh, you gotta go The what's true, about you Who are you, when I'm gone Wanted to, be with you Don't know what I was on Can't you get me, to forget me Oh oh oh, you know that's true Yeah you get me, to forget me So Friday I'll be over u No no, I ain't gonna cry Go and be with her tonight I really don't care what you do 'Cause Friday I'll be over u And silly me, to believe Oh oh oh, was unique When I'm there, you put on a show Oh oh oh, you gotta go The what's true, about you Who are you, when I'm gone Wanted to, be with you Don't know what I was on Can't you get me, to forget me Oh oh oh, you know that's true Yeah you get me, to forget me So Friday I'll be over u (Oh yeah) (Oh yeah) Silly me, to believe When I'm there, you put on a show Oh oh oh, you know that's true! (Oh oh) Can't you get me, to forget me (wha' ho) Yeah you get me, to forget me So Friday I'll be over u The what's true, about you (about you) Who are you, when I'm gone Wanted to, be with you Don't know what I was on Can't you get me (can't you get me) To forget me (to forget me) Oh oh oh, you know that's true Yeah you get me, to forget me So Friday I'll be over u

 

Vertaling

(Oh ja) Maandag, dinsdag waren we cool Woensdag ontdekte ik over jou Je veroverde mijn hart door leugens te vertellen Je was niet wat je adverteerde Maar dom van me, om te geloven Oh oh oh was uniek Als ik er ben, voer je een show op Oh oh oh, je moet gaan Wat waar is, over jou Wie ben jij, als ik weg ben Wanted to, be with you Don't know what I was on Kan je me niet krijgen, om me te vergeten Oh oh oh, je weet dat dat waar is Yeah you get me, to forget me So Friday I'll be over u Nee nee, ik ga niet huilen Go and be with her tonight Het maakt me echt niet uit wat je doet 'Cause Friday I'll be over u And silly me, to believe Oh oh oh, was uniek When I'm there, you put on a show Oh oh oh, je moet gaan The what's true, about you Wie ben jij, als ik weg ben Wanted to, be with you Don't know what I was on Kan je me niet krijgen, om me te vergeten Oh oh oh, je weet dat dat waar is Yeah you get me, to forget me So Friday I'll be over u (Oh yeah) (Oh yeah) Silly me, to believe When I'm there, you put on a show Oh oh oh, je weet dat dat waar is! (Oh oh) Can't you get me, to forget me (wha' ho) Yeah you get me, to forget me So Friday I'll be over u The what's true, about you (over jou) Who are you, when I'm gone Wanted to, be with you Don't know what I was on Can't you get me (kan je me niet krijgen) To forget me (om mij te vergeten) Oh oh oh, je weet dat dat waar is Yeah you get me, to forget me So Friday I'll be over u