Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allison moorer Songtekst: bring me all your lovin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allison moorer - bring me all your lovin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bring me all your lovin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allison moorer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allison moorer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bring me all your lovin .

Origineel

Please don't bring me flowers Tied up in a pretty bow I'd trade a thousand roses For just one hand to hold And I don't want no candy Sugar hurts my teeth All I want is you tonight That'd be really sweet There's nothing at the five-and-dime That I really need Your kiss is the only gift That means a thing to me Bring me all your lovin' That's something you ain't tried Bring me all your lovin' And I'll be satisfied I don't want a poem Written fancy on a card I'd rather have "I love you" Scribbled on my heart And I won't wear a new dress From a downtown store But wrap me up in your arms And baby, I'll be yours There's nothing at the five-and-dime That I really need Your kiss is the only gift That means a thing to me Bring me all your lovin' That's something you ain't tried Bring me all your lovin' And I'll be satisfied That's the truth No, there's nothing at the five-and-dime That I really need Your kiss is the only gift That means a thing to me Bring me all your lovin' That's something you can't buy Bring me all your lovin' And I'll give you all of mine Bring me all your lovin' Throw your presents in the creek Yeah, bring me all your lovin' And I'll be tickled pink

 

Vertaling

Breng me alsjeblieft geen bloemen Verpakt in een mooie strik Ik zou duizend rozen ruilen Voor slechts een hand om vast te houden En ik wil geen snoep Suiker doet pijn aan mijn tanden Alles wat ik wil ben jij vanavond That'd be really sweet Er is niets bij de vijf-en-dubbeltje Dat ik echt nodig heb Jouw kus is het enige geschenk Dat iets voor me betekent Breng me al je liefde Dat is iets wat je nog niet geprobeerd hebt Breng me al je liefde En ik zal tevreden zijn Ik wil geen gedicht Geschreven op een kaart Ik heb liever "Ik hou van je" op mijn hart gekrabbeld En ik zal geen nieuwe jurk dragen Van een winkel in de stad Maar wikkel me in je armen En schat, ik zal de jouwe zijn Er is niets bij de vijf-en-dubbeltje Dat ik echt nodig heb Jouw kus is het enige geschenk That means a thing to me Breng me al je liefde Dat is iets wat je nog niet geprobeerd hebt Breng me al je liefde And I'll be satisfied Dat is de waarheid Nee, er is niets bij de vijf-en-dubbeltje Dat ik echt nodig heb Jouw kus is het enige geschenk That means a thing to me Breng me al je liefde Dat is iets wat je niet kunt kopen Breng me al je liefde En ik zal je al de mijne geven Breng me al je liefde Gooi je cadeautjes in de beek Ja, breng me al je liefde And I'll be tickled pink