Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allison moorer Songtekst: up this high

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allison moorer - up this high ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up this high? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allison moorer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allison moorer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up this high .

Origineel

I'm skipping across the stars Hopping from moon to moon Higher than a kite's been before Made my way to Mars Venus and Neptune If I was scared of heights I ain't no more Up this high in outerspace Old cloud nine looks commonplace Floating way down there in the blue Up this high at heaven's door Worlds collide and comets soar Your love lets me fly up this high A lot of astronauts have left the planet earth But they use rocketships to kiss the sky I don't have what they got But I sail the universe Everytime your lips are kissing mine Up this high in outerspace Old cloud nine looks commonplace Floating way down there in the blue Up this high at heaven's door Worlds collide and comets soar Your love lets me fly up this high Back when I was green You could find me chooglin' smoke But when I got off I never left the ground Now you can't find me Unless you have a telescope And I don't want to ever come back down Up this high in outerspace Old cloud nine looks commonplace Floating way down there in the blue Up this high at heaven's door Worlds collide and comets soar Your love lets me fly up this high I'm high

 

Vertaling

Ik huppel over de sterren Springend van maan naar maan Hoger dan een vlieger ooit geweest is Op weg naar Mars Venus en Neptunus Als ik bang was voor hoogtes ben ik dat nu niet meer Zo hoog in de ruimte lijkt de oude wolk van negen heel gewoon Zwevend daar beneden in het blauw Zo hoog aan de hemelpoort Werelden botsen en kometen zweven Jouw liefde laat me zo hoog vliegen Veel astronauten hebben de planeet aarde verlaten Maar ze gebruiken raketten om de hemel te kussen Ik heb niet wat zij hebben Maar ik bevaar het heelal Everytime your lips are kissing mine Zo hoog in de ruimte De oude wolk lijkt alledaags Zwevend daar beneden in het blauw Zo hoog aan de hemelpoort Werelden botsen en kometen zweven Jouw liefde laat me zo hoog vliegen Toen ik nog groen was kon je me vinden terwijl ik rook rook Maar toen ik uitstapte heb ik de grond nooit verlaten Nu kun je me niet meer vinden Tenzij je een telescoop hebt En ik wil nooit meer naar beneden komen Op deze hoogte in de ruimte Lijkt de oude wolk negen heel gewoon Zwevend daar beneden in het blauw Zo hoog aan de hemelpoort Werelden botsen en kometen zweven Jouw liefde laat me zo hoog vliegen ik ben hoog