Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allister Songtekst: x girlfriend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allister - x girlfriend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van x girlfriend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allister! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allister en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals x girlfriend .

Origineel

you waste your time always looking at me but don't you know you're never gonna get the opportunity to see the other side of me now you caught me you caught me by surprise but i'll never question what i feel inside all i know is that i didn't mean i didn't mean to love you you waste your time always looking at me but don't you know you're never gonna get the opportunity to see the other side of me now i'm sorry that i didn't see before all i wanted was to be your friend and nothing more so fuck you i didn't mean i didn't mean to love you you waste your time always looking at me but don't you know you're never gonna get the opportunity to see the other side of me now you caught me you caught me by surprise but i'll never question what i feel inside you fucking bitch i didn't mean i didn't mean to love you

 

Vertaling

je verspilt je tijd door altijd naar mij te kijken maar weet je niet dat je nooit de kans krijgt om de andere kant van me te zien Nu heb je me betrapt, je hebt me verrast. maar ik zal nooit vragen wat ik van binnen voel Alles wat ik weet is dat... ik niet wilde. Ik wilde niet van je houden. Je verspilt je tijd door altijd naar mij te kijken. maar weet je niet dat je nooit de kans zult krijgen de kans krijgt om de andere kant van me te zien. Nu heb ik spijt dat ik het niet eerder zag. Alles wat ik wilde was je vriend zijn en niets meer. Dus val dood. Ik meende het niet. Ik wilde niet van je houden. Je verspilt je tijd door altijd naar mij te kijken. maar weet je niet dat je nooit de kans krijgt om de andere kant van me te zien. Nu heb je me betrapt, je hebt me verrast. maar ik zal nooit in twijfel trekken wat ik van binnen voel. Jij verdomde trut. Ik wilde niet... Ik wilde niet van je houden.