Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allman brothers band Songtekst: dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allman brothers band - dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allman brothers band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allman brothers band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dreams .

Origineel

Just one more mornin' I had to wake up with the blues Pulled myself out of bed, yeah Put on my walkin' shoes And went up on the mountain To see what I could see The whole world was fallin', right down in front of me 'Cause I've a hunger for the dreams I'll never see, yeah, baby Ah, help me baby, or this will surely be the end of me, yeah Pull myself together Put on a new face Climb down off the hilltop, baby Get back in the race 'Cause I've a hunger for dreams I'll never see, yeah, babe Lord, help me baby, or, this will surely be the end of me, yeah Pull myself together Put on a new face Climb down off the hilltop, baby And get back in the race 'Cause I've a hunger for the dreams I'll never see, yeah, baby Ah, ah, help me baby, or this will surely be the end of me, yeah, ah Yeah, yeah, yeah

 

Vertaling

Nog een morgen Ik moest wakker worden met de blues Ik heb mezelf uit bed gehaald, ja Trek mijn wandelschoenen aan En ging de berg op Om te zien wat ik kon zien De hele wereld viel, recht voor me Omdat ik honger heb naar de dromen die ik nooit zal zien, ja, schat Ah, help me schat, of dit zal zeker het einde van mij zijn, ja Trek mezelf bij elkaar Zet een nieuw gezicht op Klim van de heuvel af, schat Ga terug in de race Omdat ik honger heb naar dromen die ik nooit zal zien, ja, schat Heer, help me schat, of dit zal zeker het einde van mij zijn, ja Trek mezelf bij elkaar Zet een nieuw gezicht op Klim van de heuvel af, schat En ga terug in de race Omdat ik honger heb naar de dromen die ik nooit zal zien, ja, schat Ah, ah, help me schat, of dit zal zeker het einde van mij zijn, ja, ah Ja, ja, ja