Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allman brothers band Songtekst: mean old world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allman brothers band - mean old world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mean old world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allman brothers band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allman brothers band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mean old world .

Origineel

This city mean old world, try livin' by yourself This city mean old world, try livin' by yourself Can't get the one you love, have to use somebody else I've got the blues, gonna pack my things and go I've got the blues, gonna pack my things and go Guess you don't love me, lovin' mister so and so SOLO (TWO TIMES) Sometimes I wonder why can your love be so cold Sometimes I wonder why can your love be so cold I guess you don't love me, gonna pack my things and go

 

Vertaling

Deze stad betekent oude wereld, probeer zelf te leven Deze stad betekent oude wereld, probeer zelf te leven Kan je geliefde niet krijgen, je moet iemand anders gebruiken Ik heb de blues, pak mijn spullen en ga Ik heb de blues, pak mijn spullen en ga Ik denk dat je niet van me houdt, van meneer zo en zo houdt SOLO (TWEE KEER) Soms vraag ik me af waarom je liefde zo koud kan zijn Soms vraag ik me af waarom je liefde zo koud kan zijn Ik denk dat je niet van me houdt, pak mijn spullen en ga