Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allman brothers band Songtekst: old before my time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allman brothers band - old before my time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old before my time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allman brothers band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allman brothers band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old before my time .

Origineel

There is a long hard road follows for behind me It's so cold I'm about to die Chasing a dream around the world it's got me feeling down Though it use to make me high Looking for answers searching for the truth In an ocean of lies Trying to find a reason to make the hole thing right Will make you old before your time When I was younger, I thought I ruled the world It was an oyster at my feet Dancing to my own drum, fishing out the pearl Yes I would have been much more discreet I've lived a lifetime, acting out apart It's been a long uphill climb now all the things that use to mean so much to me Has made me old before my time Wondering aimlessly, wondering down Would it ever be much different now Remind me of the past, I slip into a dream Funny things ain't never what they seem Living like children, never doing what we are told Would not hesitate to take to take a chance That road behind me now was paved with fool's gold It's almost time for the victory dance No more feeling guilty, for things I never did Feeling nothing for my crime Living like a gypsy, dreaming like a kid It makes me old before my time There is a long hard road, it lies so far behind me

 

Vertaling

Achter mij volgt een lange harde weg Het is zo koud dat ik op het punt sta te sterven Het najagen van een droom over de hele wereld geeft me een somber gevoel Hoewel het me vroeger high maakte Op zoek naar antwoorden op zoek naar de waarheid In een oceaan van leugens Ik probeer een reden te vinden om het gat goed te maken Zal je oud maken voor je tijd Toen ik jonger was, dacht ik dat ik de wereld regeerde Het was een oester aan mijn voeten Dansen op mijn eigen trommel, de parel uit vissen Ja, ik zou veel discreter zijn geweest Ik heb een heel leven geleefd, apart handelend Het is een lange klim geweest nu alle dingen die vroeger zoveel voor me betekenden Heeft me oud gemaakt voor mijn tijd Doelloos afvragen, naar beneden afvragen Zou het nu ooit heel anders zijn? Herinner me aan het verleden, ik glip in een droom Grappige dingen zijn niet wat ze lijken Leven als kinderen, nooit doen wat ons wordt verteld Zou niet aarzelen om een ??kans te wagen Die weg achter mij was nu geplaveid met gek goud Het is bijna tijd voor de overwinningsdans Geen schuldgevoel meer, voor dingen die ik nooit heb gedaan Niets voelen voor mijn misdaad Leven als een zigeuner, dromen als een kind Het maakt me oud voor mijn tijd Er is een lange harde weg, die ligt zo ver achter me