Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allman brothers band Songtekst: please call home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allman brothers band - please call home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please call home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allman brothers band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allman brothers band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please call home .

Origineel

Take one last look before you leave 'Cause oh, somehow it means so much to me And if you ever need me, you know just where I'll be So please call home, if you change your mind Oh, I don't mind I guess I saw itin', day by day But oh, I could not stand the failure Before you leave, there's just one thing I must say Please call home, if you change your mind Oh, I don't mind And I know, that you're used to runnin' Oh you're lost baby, and I ain't funnin' But oh, when you call to me, well, I'lle runnin' Safe to your side, again I'll confide in you So go ahead on, I won't say no more My heart ain't in it but I'll hold the door But just remember what I said before Please call home, if you change your mind

 

Vertaling

Kijk nog een laatste keer voordat je vertrekt Want oh, op de een of andere manier betekent het zoveel voor mij En als je me ooit nodig hebt, weet je waar ik zal zijn Dus bel alsjeblieft naar huis als je van gedachten verandert Oh, ik vind het niet erg Ik denk dat ik het elke dag heb gezien Maar oh, ik kon de mislukking niet uitstaan Voordat je weggaat, moet ik nog één ding zeggen Bel alsjeblieft naar huis als je van gedachten verandert Oh, ik vind het niet erg En ik weet dat je gewend bent om te rennen Oh je bent verloren schat, en ik hou niet van grappen Maar oh, als je me belt, nou, ik zal rennen Veilig naast je, ik zal je weer vertrouwen Dus ga je gang, meer zeg ik niet Mijn hart zit er niet in, maar ik zal de deur vasthouden Maar onthoud gewoon wat ik eerder zei Bel alsjeblieft naar huis als je van gedachten verandert