Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allman brothers band Songtekst: southbound

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allman brothers band - southbound ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van southbound? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allman brothers band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allman brothers band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals southbound .

Origineel

Well I'm Southbound, Lord I'min' home to you Well I'm Southbound, baby, Lord I'min' home to you I got that old lonesome feelin' that's sometimes called the blues Well I been workin' every night, travelin' every day Oh, I been workin' every night, traveling every day Oh you can tell your other man, sweet daddy's on the way Aww, ya better believe Well I'm Southbound Whoa I'm Southbound Oh you better tell your other man, sweet daddy's on his way Got your hands full now baby, as soon as I hit that door You'll have your hands full now woman, just as soon as I hit that door Well I'm gonna make it on up to you for all the things you should have had before

 

Vertaling

Nou, ik ben in zuidelijke richting, Heer, ik ben thuis voor jou Nou, ik ben in zuidelijke richting, schat, Heer, ik ben thuis voor jou Ik heb dat oude eenzame gevoel dat soms de blues wordt genoemd Nou, ik werk elke avond, reis elke dag Oh, ik werk elke avond, reis elke dag Oh je kunt het je andere man vertellen, lieve papa is onderweg Aww, je kunt maar beter geloven Nou, ik ben in zuidelijke richting Whoa ik ben in zuidelijke richting Oh, vertel het maar aan je andere man, lieve papa is onderweg Heb je handen vol nu schat, zodra ik die deur raak Je hebt nu je handen vol vrouw, zodra ik die deur raak Nou, ik ga het goed maken voor alle dingen die je eerder had moeten hebben