Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allman brothers band Songtekst: you don t love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allman brothers band - you don t love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don t love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allman brothers band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allman brothers band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don t love me .

Origineel

You don't love me, pretty baby, You don't love me, yes I know You don't love me, pretty baby You don't love me, yes I know Well if you leave me, pretty baby Don't you know you're gonna hurt me so Well I'm gonna tell my mother, I'm gonna talk to my father too Well I'm gonna tell my sweet mother, I'll have a word with my father too Well I'm gonna tell everybody, What those young girls will do to you Goodbye now, pretty baby, If I don't see you no more Lord, goodbye now, pretty baby, If I never see you no more Well if you think I'll be your fool, Lord, You better be on your merry way

 

Vertaling

Je houdt niet van me, mooie baby, Je houdt niet van me, ja ik weet het Je houdt niet van me, mooie baby Je houdt niet van me, ja ik weet het Nou als je me verlaat, mooie baby Weet je niet dat je me zo pijn gaat doen Nou, ik ga het mijn moeder vertellen, Ik ga ook met mijn vader praten Nou, ik ga mijn lieve moeder vertellen, Ik zal ook met mijn vader praten Nou, ik ga het iedereen vertellen, Wat die jonge meisjes met je zullen doen Vaarwel, lieve baby, Als ik je niet meer zie Heer, tot ziens, mooie baby, Als ik je nooit meer zie Als je denkt dat ik je dwaas zal zijn, Heer, Je kunt maar beter op je vrolijke manier zijn