Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allstar weekend Songtekst: good day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allstar weekend - good day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allstar weekend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allstar weekend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good day .

Origineel

I've been up. I've been down. I've been swallowed up,. Spat out, and kicked around. There's been days where the phone never rang at all. Well you win some and you loose some. This world waits for no one. I'm so glad i didn't turn back. Get my whole life back on track. Today was a good day. Nothing was there to stand in my way. Clear blue skies as far as i can see. It was you. It was me. It was everything i wanted it to be. I had a good day today. I've been down on my luck. Everyone around me made me want to give up. There was times where i felt i couldn't do nothing right. Well you win some and you loose some. This world waits for no one. I'm so glad i didn't turn back. Get my whole life back on track. Today was a good day. Nothing was there to stand in my way. Clear blue skies as far as i can see. It was you. It was me. It was everything i wanted it to be. I had a good day today. Nice to forget about all the troubles past. I'm glad they didn't last. I can finally breath again yeah. And say today was a good day. Today was a good day. Nothing was there to stand in my way. Clear blue skies as far as i can see. It was you. It was me. It was everything i wanted it to be. I had a good day today. Today was a good day. Nothing was there to stand in my way. Clear blue skies as far as i can see. It was you. It was me. It was everything i wanted it to be. I had a good day today

 

Vertaling

Ik ben op geweest. Ik ben naar beneden geweest. Ik ben opgeslokt,. uitgespuugd, en rondgeschopt. Er zijn dagen geweest dat de telefoon helemaal niet ging. Nou, je wint wat en je verliest wat. Deze wereld wacht op niemand. Ik ben zo blij dat ik niet terug ben gegaan. Mijn hele leven weer op de rails zetten. Vandaag was een goede dag. Niets stond me in de weg. Een heldere blauwe hemel zo ver als ik kan zien. Het was jij. Het was ik. Het was alles wat ik wilde dat het zou zijn. Ik had een goede dag vandaag. Ik heb geen geluk gehad. Iedereen om me heen maakte dat ik het wilde opgeven. Er waren tijden dat ik voelde dat ik niets goed kon doen. Nou, je wint wat en je verliest wat. Deze wereld wacht op niemand. Ik ben zo blij dat ik niet terug ben gegaan. Mijn hele leven weer op de rails krijgen. Vandaag was een goede dag. Niets stond me in de weg. Een heldere blauwe hemel zo ver als ik kan zien. Het was jij. Het was ik. Het was alles wat ik wilde dat het zou zijn. Ik had een goede dag vandaag. Fijn om alle problemen van vroeger te vergeten. Ik ben blij dat ze niet blijven duren. Ik kan eindelijk weer ademen, ja. En zeggen dat vandaag een goede dag was. Vandaag was een goede dag. Niets stond me in de weg. Een heldere blauwe hemel zo ver als ik kan zien. Het was jij. Het was ik. Het was alles wat ik wilde dat het zou zijn. Ik had een goede dag vandaag. Vandaag was een goede dag. Niets stond me in de weg. Een heldere blauwe hemel zo ver als ik kan zien. Het was jij. Het was ik. Het was alles wat ik wilde dat het zou zijn. Ik had een goede dag vandaag.