Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allstars pbr Songtekst: if the bulls don t kill me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allstars pbr - if the bulls don t kill me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if the bulls don t kill me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allstars pbr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allstars pbr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if the bulls don t kill me .

Origineel

Bucks too hard plays too rough, 2000 pounds of dangerous stuff, The way he looks he wants to tear me apart, But the way he throws me nearly stops my heart, If the bulls dont kill me, Dont put me six feet down, I'll be last man standin on top of the hill, If the bulls dont kill me then nothin will, yeah My doctor told me i look kinda ragged, He said what happened boy did you fall off the wagon, I said it aint my drinkin or my smokin doc, I'm just hangin on for life tryin to beat that clock, If the bulls dont kill me, Dont put me six feet down, I'll be last man standin on top of the hill, If the bulls dont kill me then nothin will, yeah Every night, I cinch it up I just cant seem to get enough And If the bulls dont kill me, Dont put me six feet down, I'll be last man standin on top of the hill, If the bulls dont kill me then nothin will, nothin will nothin will] if the bulls dont kill me nothin will

 

Vertaling

Bucks te hard speelt te ruw, 2000 pond gevaarlijk spul, De manier waarop hij kijkt wil hij me verscheuren, Maar de manier waarop hij me gooit laat mijn hart bijna stoppen, If the bulls don't kill me, zet me dan niet zes voet naar beneden, Ik zal de laatste man zijn op de top van de heuvel, Als de stieren me niet doden, dan niets zal het doen, yeah Mijn dokter vertelde me dat ik er een beetje haveloos uitzie, Hij zei wat is er gebeurd jongen, ben je van de wagen gevallen, Ik zei dat het niet mijn drinken of mijn roken was, Ik hou gewoon vol om te proberen de klok te verslaan, Als de stieren me niet doden, Zet me niet zes voet naar beneden, Ik zal de laatste man zijn die op de top van de heuvel staat, Als de stieren me niet doden dan niets zal doen, yeah Every night, I cinch it up I just cant seem to get enough And if the bulls don't kill me, zet me dan niet zes voet naar beneden, Ik zal de laatste man zijn die op de top van de heuvel staat, Als de stieren me niet doden, zal niets het doen, niets zal niets doen] als de stieren me niet doden, zal niets dat doen