Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allure Songtekst: when you need someone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allure - when you need someone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when you need someone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when you need someone .

Origineel

When you need someone Sometimes it's hard to run Away from everything you're feeling I know that I want to be with you And I know that one day all my dreams will come true I just want to kiss you And show you how I feel Boy my love is real, oh All the times that you told me That you would never leave me lonely How does it feel to be rejected But I'll tell you again that I know When you need someone Sometimes it's hard to run Away from everything you're feeling I told you that I really need you So why don't you tell me Right now what you're gonna do About this feelin' I have deep inside Boy, I want to ride All the times that you told me That you would never leave me lonely How does it feel to be rejected But I'll tell you again that I know When you need someone Sometimes it's hard to run Away from everything you're feeling When you need someone Sometimes it's hard to run Away from everything you're feeling Now I told you, that I really need you So why don't you tell me Right now what you're gonna do About this feelin' I have deep inside Boy I want to ride, I want to ride I want to ride, I want to ride, oh oh When you need someone Sometimes it's hard to run Away from everything you're feeling

 

Vertaling

Als je iemand nodig hebt Soms is het moeilijk om weg te lopen weg te rennen van alles wat je voelt Ik weet dat ik bij jou wil zijn En ik weet dat op een dag al mijn dromen uit zullen komen Ik wil je alleen maar kussen En je laten zien hoe ik me voel Jongen mijn liefde is echt, oh Al die keren dat je me zei Dat je me nooit eenzaam zou achterlaten Hoe voelt het om afgewezen te worden Maar ik zal je nogmaals zeggen dat ik weet Wanneer je iemand nodig hebt Soms is het moeilijk om weg te lopen Weg te rennen van alles wat je voelt Ik heb je gezegd dat ik je echt nodig heb. Dus waarom vertel je me niet nu meteen wat je gaat doen Over dit gevoel dat ik diep van binnen heb Jongen, ik wil rijden Al die keren dat je me vertelde Dat je me nooit eenzaam zou achterlaten Hoe voelt het om afgewezen te worden Maar ik zal je nogmaals zeggen dat ik weet Wanneer je iemand nodig hebt Soms is het moeilijk om weg te lopen weg te rennen van alles wat je voelt Wanneer je iemand nodig hebt Soms is het moeilijk om weg te lopen weg van alles wat je voelt Nu heb ik je verteld, dat ik je echt nodig heb Dus waarom vertel je me niet Nu meteen, wat je gaat doen Over dit gevoel dat ik diep van binnen heb Jongen ik wil rijden, ik wil rijden I want to ride, I want to ride, oh oh When you need someone Sometimes it's hard to run Away from everything you're feeling