Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: allure Songtekst: your the only one for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: allure - your the only one for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your the only one for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van allure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van allure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your the only one for me .

Origineel

Yeah ummm... yeay. I've gotten close so many times Tryin to fit in I don't know why I had to leave behind a dream that could be mine I thought that I would never find Someone who's heart could read my mind Now I don't have to hide cause you are in my life I promise you that love won't be easy I promise you there'll be times apart (apart) But I swear that it comes from my heart When I promise you're the only one for me (for me.. yeah) Sometimes I know it hard for you Wondering if we'll make it through But if you give me time I'll show you that you're mine, I promise you I promise you that love won't be easy I promise you there'll be times apart (apart) But I swear that it comes from my heart When I promise you're the only one for me (for me.. yeah) You showed me who I am, I know you understand You taught me how to trust not be afraid of love I'm not afraid to look in your eyes I surrender to love I open up and let you inside I promise you that love won't be easy I promise you there'll be times apart (apart) But I swear that it comes from my heart When I promise you're the only one for me (for me.. yeah) I promise you that love won't be easy I promise you there'll be times apart (apart) But I swear that it comes from my heart When I promise you're the only one for me (for me.. yeah)

 

Vertaling

Ja ummm... yeay. I've gotten close so many times Tryin to fit in I don't know why I had to leave behind a dream that could be mine I thought that I would never find Someone who's heart could read my mind Nu hoef ik me niet meer te verstoppen want jij bent in mijn leven Ik beloof je dat liefde niet makkelijk zal zijn. Ik beloof je dat er tijden zullen zijn dat we uit elkaar gaan. Maar ik zweer dat het uit mijn hart komt Wanneer ik beloof dat je de enige voor me bent (voor mij... ja) Soms weet ik dat het moeilijk voor je is Ik vraag me af of we het zullen redden Maar als je me tijd geeft Ik zal je laten zien dat je van mij bent, dat beloof ik je Ik beloof je dat liefde niet makkelijk zal zijn Ik beloof je dat er tijden zullen zijn dat we uit elkaar gaan Maar ik zweer dat het uit mijn hart komt When I promise you're the only one for me (voor mij... ja) Je hebt me laten zien wie ik ben, ik weet dat je het begrijpt Je leerde me vertrouwen niet bang te zijn voor liefde Ik ben niet bang om in je ogen te kijken Ik geef me over aan de liefde Ik stel me open en laat je binnen ik beloof je dat liefde niet makkelijk zal zijn ik beloof je dat er tijden zullen zijn dat we uit elkaar gaan (apart) Maar ik zweer dat het uit mijn hart komt When I promise you're the only one for me (voor mij... ja) Ik beloof je dat liefde niet makkelijk zal zijn I promise you there'll be times apart (apart) Maar ik zweer dat het uit mijn hart komt When I promise you're the only one for me (voor mij.. yeah)