Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alm uk Songtekst: take my life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alm uk - take my life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take my life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alm uk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alm uk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take my life .

Origineel

This is my devotion This is all I know This is all I have to bring A life laid down in worship To honor You my King I live to glorify Your Name Now my past is swept away By the sacrifice You've made I am Yours set my heart on fire for You Take my life take it all I surrender heart and soul From now on I live for You Take my life take it all I surrender heart and soul From now on I live for You only You

 

Vertaling

Dit is mijn toewijding Dit is alles wat ik weet Dit is alles wat ik mee moet nemen Een leven neergelegd in aanbidding Om u mijn koning te eren Ik leef om Uw Naam te verheerlijken Nu wordt mijn verleden weggevaagd Door het offer dat je hebt gebracht Ik ben van jou, steek mijn hart in vuur en vlam voor jou Neem mijn leven, neem het allemaal, ik geef hart en ziel over Vanaf nu leef ik voor jou Neem mijn leven, neem het allemaal, ik geef hart en ziel over Vanaf nu leef ik voor U alleen U