Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: almafuerte Songtekst: 1999

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: almafuerte - 1999 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1999? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van almafuerte! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van almafuerte en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1999 .

Origineel

Falsa Fe, falso perdn de los pecados. Dioses que, fueron vendidos y comprados. Por cretinos que olvidaron que el infierno es hoy. Y que,el motivo ocultado reencarnacion. Por la TV.. Varones putos y egoistas. Muestran que fue, mintiendo amor como sonrisas. Lo peor es dejarse llevar por la mierda que. los mal cogidos de antaos siguen predicando. No es por razn de la fuerza sino. por fuerza de razn. Que la hora de su hora ya lleg. Sin perseguirme mando yo mi parecer. Y que reviente el que banque, o se aguante. Quien no es conmigo. No es por razn de la fuerza sino, por fuerza de razn Que la hora de su hora ya lleg. Sin perseguirme mando yo mi parecer Y que reviente el que banque. o se aguante. Quien no es conmigo.

 

Vertaling

Vals geloof, valse vergeving van zonden. Goden die, werden verkocht en gekocht. Door idioten die vergaten dat De hel is vandaag. En dat, het verborgen motief reïncarnatie. Door TV... Mannelijke hoeren en egoïsten. Ze laten zien dat het was, liegende liefde als glimlachen. Het ergste is om je te laten meeslepen door de shit die... De slechte eikels van weleer blijven prediken. Het is niet door middel van geweld Maar, door de kracht van de rede. Dat het uur van hun uur al is aangebroken. Ik jaag niet op mij, ik stuur mijn mening. En laat degene die op de bank zit barsten, of wie het ook volhoudt. Die niet bij mij is. Het is niet door middel van geweld, maar, Door de kracht van de rede Dat het uur van zijn uur gekomen is. Ik jaag niet op mezelf, ik stuur mijn mening En laat degene die op de bank zit barsten. Of wie het ook volhoudt. Die niet bij mij is.