Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: almafuerte Songtekst: aguante bonavena

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: almafuerte - aguante bonavena ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aguante bonavena? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van almafuerte! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van almafuerte en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aguante bonavena .

Origineel

Yo y mis pares estamos ac para dar lo que hay que dar por sentimiento locura y pasin se nos ve de negro vestidos. Soy metalero por propia eleccin no me rompa las bolas oficial a fondo blanco estoy festejando lo mejor del heavy nacional Vamos muchachos una vez ms cantemos todos, as escuchan bien los trajeaditos que venden perdn los tropicales y los cyberstones y esa seora de la televisin...uuuh! Soy metalero por propia eleccin no me rompa las bolas oficial a fondo blanco estoy festejando lo mejor del heavy nacional A ver muchachos una vez ms cantemos todos, as escuchan bien los trajeaditos que venden perdn los tropicales y los cyberstones. Aguante Bonavena Aguante Bonavena A ver muchachos una vez ms cantemos todos, as escuchan bien los trajeaditos que venden perdn los tropicales y los cyberstones. y los descolocaditos de la revolucin. Aguante Bonavena Aguante Bonavena.

 

Vertaling

Ik en mijn collega's zijn ac om te geven wat gegeven moet worden voor het voelen van waanzin en passie We zijn in het zwart gekleed. Ik ben een metalhead uit vrije wil. Breek mijn ballen niet officier Ik ben een blanke achtergrond ik ben aan het vieren Ik ben de beste van de nationale zware Ik ben weer een metalhead Ik ben een man die al een lange tijd in mijn leven is Ik ben een beetje een trut Ik ben een beetje een hardcore En die dame van de televisie...uuuh! Ik ben een metalhead uit vrije wil. Val me niet lastig agent Ik vier op een witte achtergrond Ik ben de beste van de nationale heavy metal Ik ben een metalhead uit vrije wil. Ik ben een man die al een lange tijd in mijn leven is Ik ben een beetje een trut Ik ben een beetje een hardcore Ik ben een man van de wereld Ik ben een goede man. Ik ben een man die veel liefde en veel liefde heeft Ik ben een man die veel liefde en veel liefde heeft De kleine pakjes die hondjes verkopen De tropicals en de cyberstones. en de niet geplaatsten van de opstand. Ik ben een man van de wereld Ik ben een goede man.