Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: almir sater Songtekst: amora

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: almir sater - amora ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amora? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van almir sater! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van almir sater en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amora .

Origineel

Depois da curva da estrada. Tem um pé de araçá. Sinto vir água nos olhos. Toda vez que passo lá. Sinto o coração flechado. Cercado de solidão. Penso que deve ser doce. A Fruta do coração. Vou contar para o seu pai. Que você namora. Vou contar para a sua mãe. Que você me ignora. Vou pintar a minha boca. No vermelho da amora. Que nasce lá no quintal. Da casa onde você mora. Mcnb

 

Vertaling

Na de bocht in de weg. Er is een araçá boom. Ik voel water in mijn ogen komen. Elke keer als ik daar langs kom. Ik voel m'n hart op hol slaan. Omringd door eenzaamheid. Ik denk dat het zoet moet zijn. De vrucht van het hart. Ik ga het je vader vertellen. Dat je aan het daten bent. Ik ga het je moeder vertellen. Dat je me negeert. Ik ga mijn mond verven In het rood van de braam Dat groeit in de achtertuin. Van het huis waar je woont. Mcnb