Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: almir sater Songtekst: rapaz caipira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: almir sater - rapaz caipira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rapaz caipira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van almir sater! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van almir sater en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rapaz caipira .

Origineel

Qui m´importa, qui m´importa. O seu preconceito. qui m´importa. Você diz que eu. sou muito esquisito. E eu às vezes sinto a sua ira. Mas na verdade. assim é que eu fui feito. É só o jeito. de um rapaz caipira. Qui m´importa, qui m´importa. O seu preconceito. qui m´importa. Se você quer maiores aventuras. Vá prá cidade grande. qualquer dia. Eu sou da terra. e não creio em magia. É só o jeito. de um rapaz caipira. Qui m´importa, qui m´importa. O seu preconceito. qui m´importa. Se dá problema. eu subo na picape. E no horizonte. eu tiro a minha linha. Quando me acalmo. é que eu volto prá casa. Esse é o jeito. de um rapaz caipira. Qui m´importa, qui m´importa. O seu preconceito. qui m´importa. By JPR

 

Vertaling

Qui m'import, qui m'import. Je vooroordeel. qui m'import. Je zegt dat ik te vreemd ben. En soms voel ik je woede. Maar echt, zo zit ik in elkaar. Het is gewoon de manier van een plattelandsjongen. Qui m'importa, qui m'importa. Je vooroordelen. Het kan me niet schelen. Als je grotere avonturen wilt. Ga eens naar de grote stad. Ik kom van het land, en ik geloof niet in magie. Het is gewoon de manier van een plattelandsjongen. Het kan me niet schelen, het kan me niet schelen. Je vooroordelen. Het kan me niet schelen. Als er problemen zijn, stap ik in de truck. En aan de horizon, trek ik mijn lijn. Als ik gekalmeerd ben, ga ik naar huis. Dat is de manier van een plattelandsjongen. Wie geeft erom, wie geeft erom. Jouw vooroordeel, qui m'importa. Door JPR