Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alodex Songtekst: army of one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alodex - army of one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van army of one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alodex! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alodex en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals army of one .

Origineel

It feels so empty this hearts unfolding These tears unraveling undead hatred towards you You never known me so why'd you harm me A dirty sin to play the victim But it all remains the same cause you're never alone And it's hard enough to say What you already knew deep down would leave you empty I remember a day When there was no better answer to leave us with no pain No voice to hear me just leave me broken With hurt Inside I still remember you too No arm to grab me no strength to proceed Just her to feel the void you left me But it all remains the same cause you're never alone And it's hard enough to say What you already knew deep down would leave you empty I remember a day When there was no better answer to leave us with no pain And it's hard enough to say What you already knew deep down would leave you empty I remember a day When there was no better answer to leave us with no pain

 

Vertaling

Het voelt zo leeg dat deze harten zich ontvouwen Deze tranen ontrafelen ondode haat jegens jou Je hebt me nooit gekend, dus waarom heb je me pijn gedaan Een vuile zonde om het slachtoffer te spelen Maar het blijft allemaal hetzelfde omdat je nooit alleen bent En het is moeilijk genoeg om te zeggen Wat je diep van binnen al wist, zou je leeg laten Ik herinner me een dag Toen er geen beter antwoord was om ons zonder pijn te laten Geen stem om me te horen, laat me gewoon gebroken achter Met gekwetste Inside herinner ik me jou ook nog steeds Geen arm om me vast te pakken, geen kracht om verder te gaan Alleen zij om de leegte te voelen die je me hebt nagelaten Maar het blijft allemaal hetzelfde omdat je nooit alleen bent En het is moeilijk genoeg om te zeggen Wat je diep van binnen al wist, zou je leeg laten Ik herinner me een dag Toen er geen beter antwoord was om ons zonder pijn te laten En het is moeilijk genoeg om te zeggen Wat je diep van binnen al wist, zou je leeg laten Ik herinner me een dag Toen er geen beter antwoord was om ons zonder pijn te laten