Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alphabeat Songtekst: love sea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alphabeat - love sea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love sea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alphabeat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alphabeat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love sea .

Origineel

I've been coming down, I was in the dark til the summer. Together we have a chance to start out the dance I'm gonna. And in the burning sun to show everyone, head out the storm. I've been coming down, I was in the dark til the summer. One two three, you're in love with me. Oh oh. It's imagination three four five, away we dive. Oh oh oh oh oh. Come on closer, uh uh uuuh. Come on close to me. Jump up in. Jump in the sea, jump up in. Jump with me, jump up in. The love sea will be. We be hanging out somewhere in the clubs forever. Play my favorite shoes, just set by the Moon together. As good as it feels, it can't be real. Too good to be true. I was coming down, I was in the dark til the summer. One two three, you're in love with me. Oh oh. It's imagination three four five, away we dive. Oh oh oh oh oh. Come on closer, uh uh uuuh. Come on close to me. Jump up in. Jump in the sea, jump up in. Jump with me, jump up in. The love sea will be. In the tropical paradise. Love can be as cold as ice, oh oh oh. In the acres of long ago, stays the feeling I wanna know. Jump up in. Jump in the sea, jump up in. Oh oh. Come on closer, uh uh uuuh. Come on close to me. Jump up in. Jump in the sea, jump up in. Jump with me, jump up in. The love sea will be. Oh oh

 

Vertaling

Ik ben naar beneden gekomen, ik was in het donker tot de zomer. Samen hebben we een kans om de dans te beginnen die ik ga. En in de brandende zon aan iedereen te laten zien, de storm te trotseren. I've been coming down, I was in the dark til the summer. Een twee drie, je bent verliefd op mij. Oh oh. Het is verbeelding drie vier vijf, weg duiken we. Oh oh oh oh. Kom dichterbij, uh uh uuuh. Kom dicht bij me. Spring erin. Spring in de zee, spring er in. Spring met mij, spring er in. De liefde zee zal zijn. We zullen voor altijd ergens in de clubs rondhangen. Mijn favoriete schoenen spelen, samen bij de maan staan. Zo goed als het voelt, het kan niet echt zijn. Te goed om waar te zijn. Ik kwam naar beneden, ik was in het donker tot de zomer. Een twee drie, je bent verliefd op mij. Oh oh. Het is verbeelding drie vier vijf, weg duiken we. Oh oh oh oh. Kom dichterbij, uh uh uuuh. Kom dicht bij me. Spring erin. Spring in de zee, spring er in. Spring met mij, spring er in. De liefde zee zal zijn. In het tropische paradijs. Liefde kan zo koud zijn als ijs, oh oh oh. In de akkers van lang geleden, blijft het gevoel dat ik wil weten. Spring erin. Spring in de zee, spring er in. Oh oh. Kom dichterbij, uh uh uuuh. Kom dicht bij me. Spring erin. Spring in de zee, spring er in. Spring met mij, spring er in. De liefde zee zal zijn. Oh oh