Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alphaville Songtekst: inside out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alphaville - inside out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van inside out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alphaville! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alphaville en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals inside out .

Origineel

Your hand full of hours, sand from the urns A traveling companion, the secret of ferns From darkness to darkness, where shall I begin When whiteness attacked us, sewn under our skin And there were the stars That helped to navigate our souls With all my love, I went into the world From inside out, and I gave it all to you But I need your love, that was looking for me Just on my lips look for your kiss And always I think where we might have gone If we'd never met inside this song Our names are enciphered But the words became true When I was the sun and you, you were the moon And there were the stars

 

Vertaling

Je hand vol uren, zand uit de urnen Een reisgenoot, het geheim van varens Van duisternis naar duisternis, waar zal ik beginnen Toen witheid ons overviel, genaaid onder onze huid En er waren de sterren Die hielpen onze zielen te navigeren Met al mijn liefde, ging ik de wereld in Van binnen naar buiten, en ik gaf het allemaal aan jou Maar ik heb jouw liefde nodig, die naar mij op zoek was Net op mijn lippen zoeken naar jouw kus En altijd denk ik waar we heen hadden kunnen gaan Als we elkaar nooit hadden ontmoet in dit lied Onze namen zijn vercijferd Maar de woorden werden waar Toen ik de zon was en jij, jij was de maan And there were the stars