Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alt j Songtekst: deadcrush (spike stent mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alt j - deadcrush (spike stent mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deadcrush (spike stent mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alt j! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alt j en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deadcrush (spike stent mix) .

Origineel

[Verse 1] Extraordinarily pretty teeth Beauty lingers out of reach You're my DC oh Lee, oh Man Ray went cray cray over you Capturing but never captured You're my DC oh Lee, oh [Chorus] Swim low In the back dry in the night Sample Put it there, get the money (watch me now) In the back of a Volvo car Sample Hold over Pay up sign up LA [Verse 2] Anna Bolina, maid of honour Not your sister, fearful temper You're my DC oh Anna, oh Unknown artist took your likeness Henry Tudor left you lifeless You're my DC oh Anna, oh [Interlude 1] Keepa, keepa, keepa, keep me damn down Let it low Let me know where you go (watch me now) Papa, papa, papa Get me down Deep, deep down Pablo, let me know [Interlude 2] If you don't have the ace of hearts My dear, you're a lost man Falcon for you, Anna, from the left arm of the falconer Anna, Anna, Anna, Anna L'Arlésienne [Chorus] Swim low In the back dry in the night Sample Put it there, get the money (watch me now) In the back of a Volvo car Sample Hold over Pay up, sign up LA [Chorus] Swim low In the back dry in the night Sample Put it there, get the money (watch me now) In the back of a Volvo car Sample Hold over Pay up, sign up LA [Outro] Watch me now

 

Vertaling

[Verse 1] Buitengewoon mooie tanden Schoonheid blijft buiten bereik Je bent mijn DC oh Lee, oh Man Ray ging cray cray over jou Vastleggen maar nooit vastleggen Jij bent mijn DC oh Lee, oh [refrein] Zwem laag In de rug droog in de nacht Monster Zet het daar, pak het geld (let nu op mij) In de achterbak van een Volvo Voorbeeld Wacht even Pay up sign up LA [Verse 2] Anna Bolina, bruidsmeisje Niet je zus, angstig humeur Je bent mijn DC, oh Anna, oh Onbekende kunstenaar nam je gelijkenis Henry Tudor liet je levenloos achter Jij bent mijn DC, oh Anna, oh [Interlude 1] Keepa, keepa, keepa, keep me verdomme down Let it low Let me know where you go (watch me now) Papa, papa, papa Haal me naar beneden Diep, diep naar beneden Pablo, laat het me weten [Interlude 2] Als je de aas van harten niet hebt Mijn liefste, je bent een verloren man Valk voor jou, Anna, van de linkerarm van de valkenier Anna, Anna, Anna, Anna L'Arlésienne [refrein] Zwem laag In de rug droog in de nacht Monster Zet het daar, krijg het geld (let nu op mij) In de achterbak van een Volvo Monster Wacht even Betaal, meld je aan LA [Chorus] Swim low In the back dry in the night Sample Put it there, get the money (watch me now) In de achterbak van een Volvo Sample Wacht even Betaal, meld je LA [Outro] Kijk nu naar mij