Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: althair alexandre Songtekst: 168 horas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: althair alexandre - 168 horas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 168 horas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van althair alexandre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van althair alexandre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 168 horas .

Origineel

Sete dias da semana. Tô vivendo essa paixão. Cento e sessenta e oito horas. De saudade e solidão. Sete dias da semana. Que parecem não ter fim. Cada dia é um ano. Sem você perto de mim. Segunda eu tô no trabalho. Cabeça no mundo da lua. Na terça chego atrasado. E a culpa é sua. Na quarta me pego sem sono. E viro a noite na tv. Quinta tiro pra chorar. Na sexta pra beber. Sábado tem festa e eu. Sozinho outra vez. Domingo sem você é o meu. Pior dia do mês

 

Vertaling

Zeven dagen per week. Ik leef deze passie. Honderd achtenzestig uur. Van verlangen en eenzaamheid. Zeven dagen van de week. Dat lijkt geen einde te hebben. Elke dag is een jaar. Zonder jou in mijn buurt. Maandag ben ik op het werk Hoofd in de wereld van de maan. Dinsdag ben ik te laat. En het is jouw schuld. Woensdag vind ik mezelf slapeloos. Ik ben de hele nacht op TV. Donderdag doe ik het uit om te huilen. Vrijdag om te drinken. Zaterdag is er een feest en ik. Ik ben weer alleen. Zondag zonder jou is van mij. Slechtste dag van de maand