Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: althair alexandre Songtekst: chuva de mulher

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: althair alexandre - chuva de mulher ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chuva de mulher? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van althair alexandre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van althair alexandre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chuva de mulher .

Origineel

Chove, chove, chuva fina. Dia e noite sem parar. Chuvinha de molhar bobo. Quem sair vai se molhar. Chove, chove, chuva fina. De segunda a sexta-feira. Se for chuva de mulher. Juro que durmo na goteira. Quem tá perdido não escolhe mais caminho. To largado, to sozinho, to igual um cão com fome. Desejo bate, mas a solidão me cega. Se correr o bicho pega, se ficar o bicho come. A noite chega to molhado feito um pinto. Saio desse labirinto, doido pra tomar um "mé". O céu despenca, água, raio e trovão. Enquanto em meu coração só pede chuva de mulher

 

Vertaling

Het regent, het giet, fijne regen. Dag en nacht zonder ophouden. Chuvinha de molhar bobo. Wie naar buiten gaat, wordt nat. Het regent, het giet, fijne regen. Maandag tot vrijdag Als het de regen van een vrouw is. Ik zweer dat ik in de goot ga slapen. Zij die verloren zijn, kiezen geen pad meer. Ik ben alleen, ik ben als een hongerige hond. Verlangen slaat toe, maar eenzaamheid verblindt me. Als ik ren vangt het insect, als ik blijf eet het insect. De nacht komt om me nat te maken als een lul. Ik verlaat dit labyrint, gek op een "mé". De hemel valt, water, bliksem en donder. Terwijl in mijn hart alleen om regen van een vrouw vraagt