Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: althair alexandre Songtekst: culpados

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: althair alexandre - culpados ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van culpados? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van althair alexandre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van althair alexandre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals culpados .

Origineel

Tá pior assim. Não foi bom pra mim. Com certeza tá difícil. Pra você também. Você quis eu quis. Passo infeliz. Foi besteira separarmos. Não pensamos bem. Eu sei que faço falta em sua vida. Eu sei o seu desejo de voltar. Por outro lado vivo sem saída. E sem você amor também não sei ficar. Nos braços da dor eu me prendo. Lembrando o que a gente viveu. Você também sofre por dentro. Pensando no sorriso meu. Com medo de errar nos erramos. Culpados por não perceber. Que a gente foi feito um pro outro. Eu sempre vou ser de você

 

Vertaling

Het is erger op deze manier. Het was niet goed voor me. Ik weet zeker dat het moeilijk is. Voor jou ook. Je wilde dat ik dat deed. Ik ben ongelukkig. Het was stom van ons om uit elkaar te gaan. We hebben er niet over nagedacht. Ik weet dat ik mis in je leven. Ik weet dat je terug wilt komen. Aan de andere kant leef ik zonder uitweg. En zonder jou weet liefde ook niet hoe te blijven. In de armen van pijn hou ik mezelf vast. Herinneren wat we beleefd hebben. Je lijdt ook van binnen. Denkend aan mijn glimlach. Bang om een fout te maken die wij maakten. Schuldig aan het niet realiseren. Dat we voor elkaar gemaakt zijn. Ik zal altijd bij jou horen