Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: althair alexandre Songtekst: eu menti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: althair alexandre - eu menti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu menti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van althair alexandre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van althair alexandre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu menti .

Origineel

Eu menti pra você quando disse. Que tinha esquecido. Eu menti pra você pra escapar. Do seu jeito bandido. Tive medo de sofrer na pele. Tudo aquilo outra vez. Quando penso em você eu me lembro. Do que já me fez. Eu menti pra você quando disse. Que tinha outro alguém. Eu falei foi da boca pra fora. Eu não tenho ninguém. A verdade é que ainda me sinto. Assim todo seu. O amor que eu jurei ter morrido. Se quer adoeceu. Se você quer mesmo a verdade. tô morrendo de saudade conto as horas pra te ver. E desse amor não desisti. Me perdoe se eu menti foi de tanto amar você

 

Vertaling

Ik loog tegen je toen ik zei. Dat was ik vergeten. Ik loog tegen je om weg te komen Van je schurftige manieren. Ik was bang om te lijden in het vlees Dat allemaal weer. Als ik aan je denk, herinner ik me Wat je al met me gedaan hebt. Ik loog tegen je toen ik zei Ik had iemand anders. Ik zei het net hardop. Ik heb niemand. De waarheid is dat ik me nog steeds Helemaal voor jou. De liefde die ik zwoer was gestorven. Als je ziek wilt worden. Als je echt de waarheid wilt. Ik sterf van verlangen, ik tel de uren om je te zien. En deze liefde zal ik niet opgeven. Vergeef me als ik loog dat ik zoveel van je hield