Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: althair alexandre Songtekst: eu mereço

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: althair alexandre - eu mereço ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu mereço? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van althair alexandre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van althair alexandre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu mereço .

Origineel

Meu amor a gente briga tanto. Sem porque, sem ter razão, não. Não precisa ter ciúme. Que é só seu meu coração. Por mais que a gente brigue. Você não sabe viver sem mim. E nem eu sem você. Por que mais que você fale. Que eu não presto eu te digo. Não tem nada a ver. É só uma cerveja com os amigos. Final de semana. Não tem mulher nenhuma. Por que você se engana. É só um joguinho de futebol. Não troco amor, não deixo. Trabalho a semana inteira. E acho que eu mereço

 

Vertaling

Mijn liefste, we vechten zo veel. Geen reden, helemaal geen reden. Je hoeft niet jaloers te zijn. Het is alleen van jou, mijn hart. Het maakt niet uit hoeveel we vechten. Je weet niet hoe je zonder mij moet leven. En ik kan niet leven zonder jou. Het maakt niet uit hoeveel je zegt. Dat ik niet goed ben, zal ik je vertellen. Daar heeft het niets mee te maken. Het is gewoon een biertje met vrienden. Weekend. Er is geen vrouw. Omdat je het mis hebt. Het is maar een voetbalwedstrijd. Ik handel niet in liefde, ik laat het niet toe. Ik werk de hele week. En ik denk dat ik verdien