Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: althair alexandre Songtekst: majestade a mulher

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: althair alexandre - majestade a mulher ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van majestade a mulher? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van althair alexandre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van althair alexandre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals majestade a mulher .

Origineel

Acordou o meu sorriso adormecido. Trouxe um brilho diferente ao meu olhar. Fez meu mundo acontecer mais colorido. Coisas que só a mulher nos faz enxergar. Pra ser um grande homem tem que ter. A majestade da grande mulher. Hoje eu quero na canção agradecer mais uma vez. Todo bem que nesta vida você já me fez. Olha aqui minha mulher. Eternamente meu amor. Não me acanho grito ao mundo. Quantas vezes eu puder. Que o maior brilho de um homem. Está na luz de uma mulher

 

Vertaling

Het wekte mijn slapende lach. Bracht een andere gloed in mijn ogen. Maakte mijn wereld kleurrijker. Dingen die alleen de vrouw ons laat zien. Om een groot man te zijn moet je De majesteit van de grote vrouw. Vandaag wil ik je nogmaals bedanken in zang Al het goede dat je me in dit leven hebt gedaan. Kijk hier, mijn vrouw. Eeuwig mijn liefde. Ik ben niet bang, roep ik tegen de wereld. Hoe vaak ik kan. Dat de grootste genialiteit van een man Is in het licht van een vrouw