Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: althair alexandre Songtekst: o poeta e a bailarina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: althair alexandre - o poeta e a bailarina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o poeta e a bailarina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van althair alexandre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van althair alexandre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o poeta e a bailarina .

Origineel

Eu sei que você não se importa. Se canto ou choro. Eu sei que não sou o poeta. Que gosta de ouvir. E diz que meus versos são pobre. Para o seu gosto. Que pena que existe entre nós. Um caso assim. Amor grande amor eu te ofereço. Embora sabendo querida. Que não te mereço. Eu sei que sou um moço pobre. Você é granfina. Eu toco viola você é bailarina. Que baila sorrindo sem nada pensar. No braço da minha viola sorrindo também. Eu canto em acorde acimas que vem. Quando eu a vejo no palco a bailar. Mas o meu sorriso é sincero. Porque no meu peito. Explode a paixão e não tem outro jeito. É como se diz sorrindo a não chorar

 

Vertaling

Ik weet dat het je niet kan schelen. Of ik zing of huil. Ik weet dat ik niet de dichter ben Die graag luistert En zegt dat mijn verzen slecht zijn Voor uw smaak Wat jammer dat er tussen ons Zo'n affaire. Grote liefde bied ik je aan. Hoewel ik het weet, schat. Ik verdien jou niet. Ik weet dat ik een arme jongen ben. Je bent een grote meid. Ik speel de gitaar, jij bent een danser. Die danst lachend zonder na te denken. Op de arm van mijn gitaar ook lachend. Ik zing in akkoord boven dat komt. Als ik je op het podium zie dansen. Maar mijn glimlach is oprecht. Omdat in mijn borst. De passie explodeert en er is geen andere manier. Het is zoals ze zeggen glimlachen niet huilen